Extra's

Onze trailers kunnen uitgebreid worden met allerlei toebehoren zoals presentatie- en doorgeeftogen, maar ook hoge bartafels en een ‘ga-meteen-aan-de-slag-pakket’. Bespaar u extra zorgen door te kiezen voor één aanspreekpartner.

Voorzettogen

Voorzettogen

Wenst u de PARTY COOLER niet door iedereen te laten bedienen of wilt u deze meer in een commercieel kader te gebruiken, dan kunt u gebruik maken van onze vouwbare voorzettogen. Stel zelf uw bar samen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bartafels

Bartafels

Wenst u een vrije ruimte op te vullen zodat onmiddellijk sfeer kan gecreëerd worden dan kan het plaatsen van bartafels met bijhorende hoezen daar zeker bij helpen. Onze tafels zijn van heel degelijke kwaliteit en zijn voorzien van een parasol houder.

Vouwtenten

Vouwtenten

Went u een plekje schaduw te creëren voor de groenten van uw barbecue of voorzorgsmaatregelen te treffen voor de mindere weersvoorspellingen dan zijn onze vouwtenten hiervoor een oplossing. De tenten zijn in minder dan 3 minuten opgezet en afgebroken en zijn te verkrijgen in twee maten:

  •  3 x 3m
  •  3 x 6m
Ga-aan-de-slag-pakket

Ga-aan-de-slag-pakket

Basispakket

  • cocktailshaker, sommelier, aftrekker, glazenspoelborstel, afschuimer, ijsemmer, ijs schepper, bain marie voor gesneden fruit, maatjes, stamper, lepel, pletter.

Mogelijkheid om bijkomend te huren

  • cocktail-vlotter, blender, champagne emmers, wijnkoelers,  ...

Mogelijkheid om bijkomend te kopen

  • handdoeken, rietjes, fruit, versieringen, ...
Dranken

Dranken

Wij zijn niet gebonden aan een brouwerij waardoor u niet genoodzaakt bent bij ons dranken af te nemen. Wenst u echter de dranken bij ons te bestellen dan kan dit. Wij leveren deze indien gewenst gekoeld samen met uw trailer. U kan onderaan het bestelformulier uw gewenste dranken doorgeven. De tapwagen wordt geleverd met steek- en schuif koppen zodat u gelijk welk biersoort kan aansluiten.

Personaliseer je event

Personaliseer je event

Hou rekening bij het organiseren van uw evenement met de aankleding. Dat kan je doen door het creëren van een thema zoals hip, trendy of eerder retro,... of je maakt het persoonlijk door bijv. communie foto's op de trailers te voorzien... Je kan het zo zot niet bedenken, het kan de dag van vandaag allemaal! Ook reklamedrukwerk of printen van toffe slogans kunnen u daarbij helpen. Denk verder ook aan uw drankenkaart of affiche, maak er iets leuks van!

Vraag vrijblijvend advies, wij helpen u graag verder met al uw drukwerk of ontwerpen ervan.

Facebook actie

Facebook actie

Personaliseer uw evenement of maak sfeer met uw trailer en win uw huursom van de trailer integraal terug.

Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwerp uw eigen promo slogan voor uw evenement. Laat de trailer drager zijn van uw creativiteit of bouw deze om in functie van uw thema avond, maak hiervan leuke sfeerfoto's en stuur deze in via onze facebookpagina. Of deel je foto's via instagram met @tap_on_wheels en #taponwheels. De wedstrijd  loopt tot en met 31 oktober 2015. Laat jullie horen! 

Houdt onze facebookpagina in het oog voor meer acties.